12 april 2024 | 20:00 22:30
Martinuskerk Pannerden, Kerkstraat 2, Pannerden

STICHTING MARTINUS PANNERDEN PRESENTEERT …….

Na een succesvol optreden vorig jaar van de coverband U2 organiseert Stichting Martinus Pannerden opnieuw een evenement in de Martinuskerk in Pannerden.

Zaterdag 13 april

Muziektheatergroep WhatEverHappens

WhatEverHappens is een muziektheatergroep van 6 vrouwen en 2 mannen.

Zij hebben een totaal verschillende achtergrond, maar vormen als theatergroep een hechte eenheid. Meerstemmige zang binnen het populaire repertoire vormt de basis van hun optredens.

Deze groep heeft ook een “Pannerdense” inbreng, nl. Annelies Cornelissen, die inmiddels al jaren in Wehl woont. Annelies is sinds de oprichting een vaste waarde in de groep, die inmiddels al bijna 25 jaar bestaat.

WhatEverHappens heeft al tal van optredens verzorgd voor o.a.  bedrijven en instellingen variërend van kleine gezelschappen tot een vol theater van 800 personen. Zij maken ruim 20 jaar muziektheater, dus een ruime ervaring! Ze hebben ook een aantal theatervoorstellingen geproduceerd met de titels Open, Momenten en Ongekend.

Zo traden zij al meerdere malen op in het Amphion in Doetinchem, het Musiater in Zevenaar en de grotere broer van de Martinuskerk, de Eusebiuskerk in Arnhem. De diversiteit van hun optredens blijkt ook uit het feit dat ze in 2011 optraden op de Zwarte Cross en het Festival Buitenblik in Oud-Zevenaar.

Uiteindelijk won WhatEverHappens de Liemerse Cultuurprijs 2011.

Recensie de Gelderlander:

”WhatEverHappens amuseert en doet dat door middel van een afwisselend en onvoorspelbaar luister- en kijkspel”.

Recensie Zevenaar Post: “De zangkwaliteit heeft ontegenzeggelijk de grens tussen amateurisme en professionalisme overschreden”.

Het muzikale, vooral Engels- en Nederlandstalig repertoire is divers: ballad, soul, soft-rock, pop, musical. WhatEverHappens speelt muziek van o.a. ABBA, De Dijk, Joe Cocker, Queen, Sting en Daniel Lohues.

Dus voor elk wat wils!

Het optreden van WhatEverHappens is op zaterdag 13 april in de Martinuskerk en de aanvang is om 20.00 uur. Inloop is vanaf 19.30 uur. Entreeprijs is € 17,50. Koffie of thee zijn gratis.

In de pauze en na de voorstelling is de bar geopend en kunt u een drankje nuttigen.