avondwake3

Avondwake uitgeleidegroep

Als nabestaanden daar prijs op stellen, is het op sommige locaties mogelijk om op de avond voorafgaand aan de uitvaart een avondwake te houden in de kerk. De uitgeleidegroep bestaat momenteel uit Maria Grob, Annie Mulder en Marjolein Brugman. Zij hebben jarenlang avondwaken en uitgeleidevieringen verzorgd in de Martinuskerk in Pannerden en in crematoria.

 

De afgelopen twee jaren konden we niet terecht in onze kerk  door de coronaregels.

Nu de situatie rondom onze kerk helemaal veranderd is, willen we jullie laten weten dat we wel doorgaan, niet meer als vrijwilligers van de parochie, maar als vrijwilligers van de nieuwe stichting Martinus Pannerden.

 

Als er behoefte is bij een overlijden aan onze ondersteuning, bijvoorbeeld voor een avondwake, uitgeleidedienst of dienst in het crematorium willen we u daar graag bij helpen, indien we op dat moment beschikbaar zijn.

Als u dit op prijs stelt kunt bij uw uitvaartondernemer aangeven dat we via telefoonnummer 06 – 51 17 84 63 (voorheen parochiemobiel) bereikbaar zijn.

Ook als u geen dienst in de kerk wilt, is het mogelijk om via dit telefoonnummer door te geven dat u een gedachteniskruisje op prijs stelt en/ of wilt dat de kerkklokken geluid worden.