ZYI7GrSoqiDjT6HhgVa6

Wat doen de vrijwilligers?

Op dit moment zijn maar liefst 70 vrijwilligers actief in één of meer van onderstaande werkgroepen. Ieder jaar weer zetten zij zich met inzet en betrokkenheid in voor de diverse taken en werkzaamheden voor de stichting.

– avondwake uitgeleide groep
– bloemversiering
– collectanten
– gezinsvieringengroep
– koor Pur Sang
– kosters
– lectoren
– groep muzikale begeleiding avondwake/uitgeleide
– schoonmaakgroep kerk
– tuinonderhoud kerk en pastorie
– etc.

Wat brengt de toekomst?

Omdat de gemeenschapsruimte voor het dorp blijft bestaan zijn ook in de toekomst vrijwilligers nodig.

De nieuwe gemeenschappelijke ruimte die na de verbouwing ontstaat is wat kleiner maar daardoor ook beter te overzien. De staat van onderhoud zal ook beter zijn wat het gebouwbeheer eenvoudiger maakt.

 

Los van het gebouw willen we ook diensten blijven organiseren en mogelijk andere sociaal-culturele activiteiten. Om dit te kunnen doen zijn in de toekomst dus nog steeds vrijwilligers nodig.

 

Vóór de verbouwing van de kerk zullen we ook nog een aantal activiteiten blijven organiseren en daarvoor zijn ook weer vrijwiligers nodig.

 

Op 9 juli 2022 heeft de stichting een vrijwilligersbijeenkomst gehouden en heeft het grootste deel van de huidige vrijwilligers aangegeven om de stichting te blijven steunen met hun inzet. Ook hebben we een nieuwe vrijwilliger mogen verwelkomen.

Wil jij ook het goede werk van onze stichting steunen?

Dit kan via het contactformulier op onze website. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

 

Ben je niet zo van dat digitale dan kun je ons ook bereiken door te bellen naar Willy Pijnappel, telefoonnummer 06-12375939.

nieuwe